Seikkailupuisto Korkee Paloheinä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin keskuspuiston kupeessa.

Paloheinän Latvaradat kulkevat 3-15 metrin korkeudessa, ja seikkailijoilta vaaditaan vähintään kuuden vuoden ikää. Seikkailijoiden vähimmäispituus vaihtelee: Latva Junior -radoilla (radat 1-3) vähimmäispituus on 110 cm (max. 130 kg). Ratojen 4-8 pituusvaatimus on 130 cm ja radan nro 9 suosituspituus 150 cm.  Alle 10-vuotiailla tulee olla aikuinen mukana radoilla.

Perheen pienimmille 2−5-vuotiaille tarkoitettu Seikkailumetsän rata kulkee maa-tasossa ja tarjoaa puuhaa pienille seikkailijoille sillä välin, kun isommat seikkailevat Latvaradoilla. Seikkailumetsän radalla ei käytetä turvavarusteita.

Korkee Paloheinässä voit järjestää kaikenlaiset ryhmätilaisuudet kuten työpaikan virkistyspäivät, synttärit tai polttarit. Ryhmille on käytössä erillinen tilausruokamenu. Paloheinässä on myös kokoustila sekä saunatilojen varausmahdollisuus. Kiipeilyn lisäksi Korkee tarjoaa ryhmille mm. metsäjoogaa, geokätköilyä ja Kickbike-retkiä.

Paloheinän ulkoilumajan kahviosta seikkailijat saavat kahvia ja virvoitusjuomia sekä vatsan täytteeksi keittoa, leipiä, pullaa ja munkkeja.

Koko puisto on myös varattavissa yksityiskäyttöön.

Seikkailu­puiston tiedot

Nimi
Seikkailupuisto Korkee Paloheinä
Osoite
Pakilantie 124
00670
  • Helsinki
Yhteystiedot
050 3519 190 (aukioloaikoina)
korkee.fi
Ratojen määrä
9
Tehtävien määrä
80
Yli 100 m:n vaijeriliukuja
1
avattu
2017
Rakentaja
Faszinatour
Turvajärjestelmä
  • älysulkurenkaat